Seminarie Lommel

Uniek Seminarie nabij Lommel

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch seminarie bij Lommel

Als u een seminarie wilt houden in de buurt van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in onder andere evenementen zoals seminaries biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw seminarie een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een prachtige ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Lommel, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw seminarie tot in de puntjes uit te werken, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een seminarie) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een seminarie in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Lommel en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, geven u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw seminarie. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn aspecten voor succesvolle seminaries. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met seminaries in de buurt van Lommel en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een seminarie in stijl bij Lommel

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het welslagen van een seminarie. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Bekend in Lommel en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste seminaries in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

Het beste seminarie op maat dankzij de goede communicatie

seminaries in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde seminaries. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto gemakkelijk te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een seminarie. Als u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een seminarie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk event bij Lommel! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...