Seminarie Maaseik

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk seminarie bij Maaseik

Als u een seminarie wilt organiseren in de mooie omgeving van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals seminaries biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw seminarie een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige locatie omgeven door groen en natuur bij Maaseik, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw seminarie tot in de puntjes uit te werken, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een seminarie) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een seminarie in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Maaseik en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op het omliggende groen, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw seminarie. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle seminaries. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met seminaries in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een seminarie in stijl bij Maaseik

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een seminarie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Beroemd in Maaseik en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste seminaries in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

Het beste seminarie op maat dankzij de duidelijke communicatie

seminaries in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige seminaries. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een seminarie. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een seminarie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement in de buurt van Maaseik! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...