Seminarie Maasmechelen

Leuk Seminarie bij Maasmechelen

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch seminarie bij Maasmechelen

Als u een seminarie wilt geven in de omgeving van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in evenementen als seminaries verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw seminarie een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige plek omsingeld door groen en natuur bij Maasmechelen, een superenthousiast team dat alles voorziet om uw seminarie tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een seminarie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een seminarie in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Maasmechelen en omstreken, met aanliggend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw seminarie. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn onderdelen voor succesvolle seminaries. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met seminaries in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een seminarie in stijl bij Maasmechelen

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een seminarie. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Maasmechelen en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste seminaries in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

De perfecte seminarie op maat dankzij de duidelijke communicatie

seminaries in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige seminaries. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een seminarie. Als u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een seminarie in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event bij Maasmechelen! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...