Seminarie Neerpelt

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch seminarie bij Neerpelt

Als u een seminarie wilt organiseren in de mooie omgeving van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in evenementen als seminaries biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw seminarie een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende plek omgeven door een oase van groen bij Neerpelt, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw seminarie vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een seminarie) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een seminarie in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Neerpelt en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw seminarie. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle seminaries. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met seminaries in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons gezellige hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een seminarie in stijl bij Neerpelt

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het welslagen van een seminarie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Neerpelt en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Kortom, de beste spijzen en dranken voor de beste seminaries in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

Het volmaakste seminarie op maat dankzij de goede communicatie

seminaries in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde seminaries. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto eenvoudig bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een seminarie. Als u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een seminarie in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event in de buurt van Neerpelt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...