Seminarie Opglabbeek

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk seminarie bij Opglabbeek

Als u een seminarie wilt geven in de buurt van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op events zoals seminaries verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw seminarie een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie locatie omsingeld door groen en natuur bij Opglabbeek, een superenthousiast team dat alles voorziet om uw seminarie tot in de puntjes uit te werken, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een seminarie) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een seminarie in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Opglabbeek en omstreken, met aanliggend een groot terras met zicht op het omliggende groen, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw seminarie. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn elementen voor succesvolle seminaries. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met seminaries in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een seminarie in stijl bij Opglabbeek

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een seminarie. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Opglabbeek en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste seminaries in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

De ideale seminarie op maat dankzij de bedreven communicatie

seminaries in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische seminaries. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een seminarie. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een seminarie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk evenement bij Opglabbeek! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...