Seminarie Peer

Uniek Seminarie bij Peer

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch seminarie bij Peer

Als u een seminarie wilt plannen in de omgeving van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in evenementen als seminaries presenteert Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw seminarie een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale locatie omgeven door groen en natuur bij Peer, een enthousiast team dat alles in het werk stelt om uw seminarie tot in de puntjes uit te werken, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een seminarie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een seminarie in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Peer en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw seminarie. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn elementen voor succesvolle seminaries. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met seminaries in de buurt van Peer en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een seminarie in stijl bij Peer

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een seminarie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Peer en omstreken hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste hapjes en drankjes voor de beste seminaries in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

De ideale seminarie op maat dankzij de duidelijke communicatie

seminaries in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde seminaries. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen snel bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een seminarie. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een seminarie in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement in de buurt van Peer! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...