Seminarie Roermond

Prachtig Seminarie nabij Roermond

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch seminarie bij Roermond

Als u een seminarie wilt organiseren in de omgeving van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Toegespitst op evenementen zoals seminaries verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw seminarie een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale ligging omgeven door een oase van groen bij Roermond, een enthousiast team dat alles voorziet om uw seminarie op en top toen doen verlopen, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een seminarie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een seminarie in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Roermond en omstreken, met een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, verlenen u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw seminarie. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn aspecten voor succesvolle seminaries. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met seminaries in de buurt van Roermond en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een seminarie in stijl bij Roermond

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het tot stand brengen van een seminarie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Roermond en omstreken hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste seminaries in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

De perfecte seminarie op maat dankzij de bedreven communicatie

seminaries in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde seminaries. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een seminarie. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een seminarie in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event bij Roermond! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...