Seminarie Valkenswaard

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch seminarie bij Valkenswaard

Als u een seminarie wilt houden in de omgeving van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals seminaries biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw seminarie een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Valkenswaard, een supergemotiveerd team dat alles uitvoert om uw seminarie op en top toen doen verlopen, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een seminarie) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een seminarie in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Valkenswaard en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw seminarie. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn elementen voor succesvolle seminaries. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met seminaries in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een seminarie in stijl bij Valkenswaard

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het welslagen van een seminarie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Bekend in Valkenswaard en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste seminaries in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

Het volmaakste seminarie op maat dankzij de goede communicatie

seminaries in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige seminaries. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen goed te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een seminarie. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een seminarie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk evenement in de buurt van Valkenswaard! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...