Seminarie Weert

Leuk Seminarie nabij Weert

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch seminarie bij Weert

Als u een seminarie wilt houden in de buurt van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals seminaries verleent Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw seminarie een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige locatie omgeven door groen en natuur bij Weert, een supergemotiveerd team dat alles voorziet om uw seminarie op en top toen doen verlopen, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een seminarie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een seminarie in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Weert en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw seminarie. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn onderdelen voor succesvolle seminaries. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met seminaries in de buurt van Weert en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een seminarie in stijl bij Weert

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een seminarie. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor elke prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Weert en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de beste spijzen en dranken voor de beste seminaries in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

De perfecte seminarie op maat dankzij de goede communicatie

seminaries in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde seminaries. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een seminarie. Als u nog vragen heeft over het organiseren van een seminarie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement bij Weert! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...