Seminarie Zonhoven

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch seminarie bij Zonhoven

Als u een seminarie wilt organiseren in de buurt van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals seminaries heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw seminarie een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale locatie omgeven door een oase van groen bij Zonhoven, een supergemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw seminarie tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een seminarie) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een seminarie in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Zonhoven en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw seminarie. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn onderdelen voor succesvolle seminaries. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met seminaries in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een seminarie in stijl bij Zonhoven

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een seminarie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Zonhoven en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste seminaries in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

Het volmaakte seminarie op maat dankzij de goede communicatie

seminaries in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde seminaries. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een seminarie. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een seminarie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk event in de buurt van Zonhoven! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...