Teambuilding event Beringen

Uniek Teambuilding event nabij Beringen

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk teambuilding event bij Beringen

Als u een teambuilding event wilt geven in de omgeving van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Toegespitst op events zoals teambuilding events heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw teambuilding event een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Beringen, een supergemotiveerd team dat alles voorziet om uw teambuilding event vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een teambuilding event) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een teambuilding event in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Beringen en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op de omliggende natuur, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw teambuilding event. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn elementen voor succesvolle teambuilding events. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met teambuilding events in de buurt van Beringen en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een teambuilding event in stijl bij Beringen

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een teambuilding event. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Beroemd in Beringen en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste teambuilding events in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

Het volmaakste teambuilding event op maat dankzij de goede communicatie

teambuilding events in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische teambuilding events. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen snel te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een teambuilding event. Als u nog extra vragen heeft over het organiseren van een teambuilding event in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event in de buurt van Beringen! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...