Teambuilding event Bocholt

Uniek Teambuilding event nabij Bocholt

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch teambuilding event bij Bocholt

Als u een teambuilding event wilt organiseren in de buurt van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals teambuilding events heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw teambuilding event een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Bocholt, een superenthousiast team dat alles in het werk stelt om uw teambuilding event tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een teambuilding event) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een teambuilding event in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Bocholt en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op de omliggende natuur, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw teambuilding event. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn elementen voor succesvolle teambuilding events. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met teambuilding events in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een teambuilding event in stijl bij Bocholt

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een teambuilding event. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Bocholt en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste teambuilding events in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

Het volmaakte teambuilding event op maat dankzij de duidelijke communicatie

teambuilding events in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde teambuilding events. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een teambuilding event. Als u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een teambuilding event in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement bij Bocholt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...