Teambuilding event Bree

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch teambuilding event bij Bree

Als u een teambuilding event wilt houden in de buurt van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals teambuilding events presenteert Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw teambuilding event een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale ligging omsingeld door groen en natuur bij Bree, een superenthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw teambuilding event op en top toen doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een teambuilding event) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een teambuilding event in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Bree en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw teambuilding event. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle teambuilding events. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met teambuilding events in de buurt van Bree en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een teambuilding event in stijl bij Bree

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het tot stand brengen van een teambuilding event. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Bree en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste teambuilding events in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

Het beste teambuilding event op maat dankzij de bedreven communicatie

teambuilding events in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige teambuilding events. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen gemakkelijk te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een teambuilding event. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een teambuilding event in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event bij Bree! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...