Teambuilding event Eindhoven

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk teambuilding event bij Eindhoven

Als u een teambuilding event wilt houden in de omgeving van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op events zoals teambuilding events biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw teambuilding event een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie plek omringd door een natuurrijke omgeving bij Eindhoven, een supergemotiveerd team dat alles uitvoert om uw teambuilding event vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een teambuilding event) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een teambuilding event in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Eindhoven en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, geven u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw teambuilding event. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle teambuilding events. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met teambuilding events in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een teambuilding event in stijl bij Eindhoven

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een teambuilding event. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Beroemd in Eindhoven en omstreken hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste teambuilding events in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

De ideale teambuilding event op maat dankzij de bedreven communicatie

teambuilding events in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde teambuilding events. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een teambuilding event. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een teambuilding event in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event in de buurt van Eindhoven! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...