Teambuilding event Genk

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk teambuilding event bij Genk

Als u een teambuilding event wilt plannen in de buurt van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Toegespitst op events zoals teambuilding events verleent Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw teambuilding event een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Genk, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw teambuilding event tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een teambuilding event) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een teambuilding event in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Genk en omstreken, met een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw teambuilding event. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn elementen voor succesvolle teambuilding events. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met teambuilding events in de buurt van Genk en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een teambuilding event in stijl bij Genk

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een teambuilding event. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Genk en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de beste hapjes en drankjes voor de beste teambuilding events in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

Het volmaakte teambuilding event op maat dankzij de duidelijke communicatie

teambuilding events in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige teambuilding events. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een teambuilding event. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een teambuilding event in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk evenement bij Genk! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...