Teambuilding event Hasselt

Mooi Teambuilding event bij Hasselt

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch teambuilding event bij Hasselt

Als u een teambuilding event wilt plannen in de buurt van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Met een expertise in evenementen zoals teambuilding events biedt Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw teambuilding event een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale plek omgeven door een oase van groen bij Hasselt, een superenthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw teambuilding event vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een teambuilding event) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een teambuilding event in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Hasselt en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw teambuilding event. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn onderdelen voor succesvolle teambuilding events. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met teambuilding events in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande keuken voor een teambuilding event in stijl bij Hasselt

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het realiseren van een teambuilding event. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Hasselt en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste teambuilding events in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

Het beste teambuilding event op maat dankzij de sterke communicatie

teambuilding events in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde teambuilding events. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een teambuilding event. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een teambuilding event in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk evenement bij Hasselt! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...