Teambuilding event Houthalen-Helchteren

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch teambuilding event bij Houthalen-Helchteren

Als u een teambuilding event wilt organiseren in de buurt van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in evenementen als teambuilding events presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw teambuilding event een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende ligging omsingeld door groen en natuur bij Houthalen-Helchteren, een gemotiveerd team dat alles doet om uw teambuilding event op en top toen doen verlopen, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een teambuilding event) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een teambuilding event in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Houthalen-Helchteren en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw teambuilding event. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle teambuilding events. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met teambuilding events in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een teambuilding event in stijl bij Houthalen-Helchteren

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het realiseren van een teambuilding event. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste teambuilding events in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

De ideale teambuilding event op maat dankzij de bedreven communicatie

teambuilding events in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde teambuilding events. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een teambuilding event. Als u nog extra vragen heeft over het organiseren van een teambuilding event in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk event in de buurt van Houthalen-Helchteren! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...