Teambuilding event Kinrooi

Uniek Teambuilding event nabij Kinrooi

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk teambuilding event bij Kinrooi

Als u een teambuilding event wilt geven in de omgeving van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals teambuilding events heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw teambuilding event een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Kinrooi, een superenthousiast team dat alles doet om uw teambuilding event tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een teambuilding event) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een teambuilding event in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Kinrooi en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op de omliggende natuur, geven u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw teambuilding event. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn ingrediënten voor succesvolle teambuilding events. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met teambuilding events in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een teambuilding event in stijl bij Kinrooi

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het tot stand brengen van een teambuilding event. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Kinrooi en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste teambuilding events in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

De ideale teambuilding event op maat dankzij de sterke communicatie

teambuilding events in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische teambuilding events. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een teambuilding event. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een teambuilding event in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement bij Kinrooi! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...