Teambuilding event Limburg

Mooi Teambuilding event nabij Limburg

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk teambuilding event bij Limburg

Als u een teambuilding event wilt houden in de mooie omgeving van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in evenementen als teambuilding events heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw teambuilding event een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een prachtige locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Limburg, een enthousiast team dat alles doet om uw teambuilding event op en top toen doen verlopen, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een teambuilding event) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een teambuilding event in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Limburg en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw teambuilding event. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle teambuilding events. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met teambuilding events in de buurt van Limburg en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een teambuilding event in stijl bij Limburg

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een teambuilding event. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Limburg en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de beste spijzen en dranken voor de beste teambuilding events in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

Het beste teambuilding event op maat dankzij de goede communicatie

teambuilding events in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische teambuilding events. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto eenvoudig te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een teambuilding event. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een teambuilding event in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event in de buurt van Limburg! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...