Teambuilding event Lommel

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch teambuilding event bij Lommel

Als u een teambuilding event wilt houden in de buurt van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals teambuilding events presenteert Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw teambuilding event een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende locatie omgeven door een oase van groen bij Lommel, een enthousiast team dat alles doet om uw teambuilding event op en top toen doen verlopen, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een teambuilding event) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een teambuilding event in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Lommel en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw teambuilding event. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn aspecten voor succesvolle teambuilding events. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met teambuilding events in de buurt van Lommel en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een teambuilding event in stijl bij Lommel

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het welslagen van een teambuilding event. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Vermaard in Lommel en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste hapjes en drankjes voor de beste teambuilding events in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

De ideale teambuilding event op maat dankzij de sterke communicatie

teambuilding events in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische teambuilding events. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een teambuilding event. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een teambuilding event in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement in de buurt van Lommel! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...