Teambuilding event Maaseik

Fantastisch Teambuilding event nabij Maaseik

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch teambuilding event bij Maaseik

Als u een teambuilding event wilt geven in de mooie omgeving van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals teambuilding events heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw teambuilding event een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende locatie omgeven door een oase van groen bij Maaseik, een gemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw teambuilding event op en top toen doen verlopen, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een teambuilding event) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een teambuilding event in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Maaseik en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitkijk op het omliggende groen, geven u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw teambuilding event. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle teambuilding events. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met teambuilding events in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons fraaie hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een teambuilding event in stijl bij Maaseik

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een teambuilding event. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Maaseik en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste teambuilding events in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

Het volmaakte teambuilding event op maat dankzij de bedreven communicatie

teambuilding events in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische teambuilding events. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen zeer vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een teambuilding event. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een teambuilding event in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk evenement in de buurt van Maaseik! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...