Teambuilding event Maasmechelen

Fantastisch Teambuilding event bij Maasmechelen

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch teambuilding event bij Maasmechelen

Als u een teambuilding event wilt houden in de mooie omgeving van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals teambuilding events presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw teambuilding event een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende locatie omgeven door groen en natuur bij Maasmechelen, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw teambuilding event tot in de puntjes uit te werken, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een teambuilding event) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een teambuilding event in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Maasmechelen en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op het omliggende groen, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw teambuilding event. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn aspecten voor succesvolle teambuilding events. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met teambuilding events in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een teambuilding event in stijl bij Maasmechelen

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een teambuilding event. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Maasmechelen en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de beste spijzen en dranken voor de beste teambuilding events in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

Het volmaakste teambuilding event op maat dankzij de goede communicatie

teambuilding events in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische teambuilding events. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een teambuilding event. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een teambuilding event in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement bij Maasmechelen! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...