Teambuilding event Neerpelt

Leuk Teambuilding event bij Neerpelt

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk teambuilding event bij Neerpelt

Als u een teambuilding event wilt houden in de omgeving van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Toegespitst op evenementen zoals teambuilding events verleent Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw teambuilding event een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale locatie omgeven door een oase van groen bij Neerpelt, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw teambuilding event tot in de puntjes uit te werken, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een teambuilding event) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een teambuilding event in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Neerpelt en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw teambuilding event. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn ingrediënten voor succesvolle teambuilding events. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met teambuilding events in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een teambuilding event in stijl bij Neerpelt

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een teambuilding event. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Neerpelt en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste teambuilding events in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

De perfecte teambuilding event op maat dankzij de sterke communicatie

teambuilding events in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde teambuilding events. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een teambuilding event. Wanneer u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een teambuilding event in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event in de buurt van Neerpelt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...