Teambuilding event Opglabbeek

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk teambuilding event bij Opglabbeek

Als u een teambuilding event wilt organiseren in de mooie omgeving van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals teambuilding events verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw teambuilding event een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Opglabbeek, een enthousiast team dat alles in het werk stelt om uw teambuilding event op en top toen doen verlopen, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een teambuilding event) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een teambuilding event in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Opglabbeek en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op de omliggende natuur, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw teambuilding event. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn onderdelen voor succesvolle teambuilding events. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met teambuilding events in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een teambuilding event in stijl bij Opglabbeek

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een teambuilding event. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Opglabbeek en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste teambuilding events in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

De ideale teambuilding event op maat dankzij de bedreven communicatie

teambuilding events in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde teambuilding events. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een teambuilding event. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een teambuilding event in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement in de buurt van Opglabbeek! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...