Teambuilding event Peer

Prachtig Teambuilding event nabij Peer

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk teambuilding event bij Peer

Als u een teambuilding event wilt organiseren in de buurt van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in onder meer events zoals teambuilding events verleent Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw teambuilding event een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Peer, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw teambuilding event op en top toen doen verlopen, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een teambuilding event) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een teambuilding event in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Peer en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, bieden u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw teambuilding event. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn aspecten voor succesvolle teambuilding events. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met teambuilding events in de buurt van Peer en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een teambuilding event in stijl bij Peer

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een teambuilding event. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Peer en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste teambuilding events in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

Het volmaakte teambuilding event op maat dankzij de bedreven communicatie

teambuilding events in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische teambuilding events. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een teambuilding event. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een teambuilding event in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk evenement bij Peer! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...