Teambuilding event Roermond

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk teambuilding event bij Roermond

Als u een teambuilding event wilt houden in de omgeving van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Met een expertise in evenementen zoals teambuilding events verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw teambuilding event een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie locatie omgeven door groen en natuur bij Roermond, een supergemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw teambuilding event op en top toen doen verlopen, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een teambuilding event) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een teambuilding event in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Roermond en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw teambuilding event. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn elementen voor succesvolle teambuilding events. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met teambuilding events in de buurt van Roermond en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een teambuilding event in stijl bij Roermond

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een teambuilding event. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Roermond en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste teambuilding events in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

De perfecte teambuilding event op maat dankzij de sterke communicatie

teambuilding events in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige teambuilding events. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een teambuilding event. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een teambuilding event in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk evenement in de buurt van Roermond! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...