Teambuilding event Valkenswaard

Fantastisch Teambuilding event bij Valkenswaard

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk teambuilding event bij Valkenswaard

Als u een teambuilding event wilt plannen in de mooie omgeving van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder andere events zoals teambuilding events heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw teambuilding event een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende ligging omgeven door een oase van groen bij Valkenswaard, een supergemotiveerd team dat alles voorziet om uw teambuilding event tot in de puntjes uit te werken, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een teambuilding event) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een teambuilding event in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Valkenswaard en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw teambuilding event. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn aspecten voor succesvolle teambuilding events. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met teambuilding events in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een teambuilding event in stijl bij Valkenswaard

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het welslagen van een teambuilding event. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Valkenswaard en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste drankjes en hapjes voor de beste teambuilding events in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

De perfecte teambuilding event op maat dankzij de sterke communicatie

teambuilding events in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde teambuilding events. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto gemakkelijk te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een teambuilding event. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een teambuilding event in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event in de buurt van Valkenswaard! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...