Teambuilding event Weert

Uniek Teambuilding event bij Weert

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk teambuilding event bij Weert

Als u een teambuilding event wilt organiseren in de omgeving van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Met een expertise in evenementen zoals teambuilding events heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw teambuilding event een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie ligging omsingeld door groen en natuur bij Weert, een superenthousiast team dat alles doet om uw teambuilding event vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een teambuilding event) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een teambuilding event in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Weert en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw teambuilding event. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn elementen voor succesvolle teambuilding events. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met teambuilding events in de buurt van Weert en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een teambuilding event in stijl bij Weert

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een teambuilding event. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Weert en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste teambuilding events in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

De perfecte teambuilding event op maat dankzij de sterke communicatie

teambuilding events in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde teambuilding events. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een teambuilding event. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een teambuilding event in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk evenement in de buurt van Weert! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...