Teambuilding event Zonhoven

Leuk Teambuilding event nabij Zonhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch teambuilding event bij Zonhoven

Als u een teambuilding event wilt houden in de omgeving van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Met een expertise in evenementen zoals teambuilding events heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw teambuilding event een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een prachtige locatie omsingeld door groen en natuur bij Zonhoven, een enthousiast team dat alles doet om uw teambuilding event tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een teambuilding event) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een teambuilding event in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Zonhoven en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op het omliggende groen, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw teambuilding event. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle teambuilding events. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met teambuilding events in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een teambuilding event in stijl bij Zonhoven

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een teambuilding event. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Zonhoven en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste teambuilding events in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

De perfecte teambuilding event op maat dankzij de bedreven communicatie

teambuilding events in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde teambuilding events. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen gemakkelijk bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een teambuilding event. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een teambuilding event in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk event bij Zonhoven! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...