Training Beringen

Leuk Training bij Beringen

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk training bij Beringen

Als u een training wilt organiseren in de mooie omgeving van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in onder andere evenementen zoals trainingen heeft Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw training een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie ligging omgeven door groen en natuur bij Beringen, een enthousiast team dat alles voorziet om uw training tot in de puntjes uit te werken, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een training) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een training in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Beringen en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw training. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn aspecten voor succesvolle trainingen. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met trainingen in de buurt van Beringen en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een training in stijl bij Beringen

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een training. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Beringen en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste trainingen in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

Het volmaakste training op maat dankzij de sterke communicatie

trainingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige trainingen. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto gemakkelijk te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een training. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een training in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk evenement bij Beringen! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...