Training Bocholt

Fantastisch Training nabij Bocholt

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk training bij Bocholt

Als u een training wilt organiseren in de omgeving van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals trainingen presenteert Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw training een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Bocholt, een enthousiast team dat alles doet om uw training op en top toen doen verlopen, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een training) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een training in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Bocholt en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op het omliggende groen, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw training. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn elementen voor succesvolle trainingen. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met trainingen in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een training in stijl bij Bocholt

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een training. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Bocholt en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste trainingen in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

Het volmaakste training op maat dankzij de goede communicatie

trainingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische trainingen. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen snel te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een training. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een training in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event in de buurt van Bocholt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...