Training Bree

Prachtig Training bij Bree

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk training bij Bree

Als u een training wilt houden in de buurt van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals trainingen verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw training een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Bree, een superenthousiast team dat alles uitvoert om uw training vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een training) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een training in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Bree en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw training. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn onderdelen voor succesvolle trainingen. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met trainingen in de buurt van Bree en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een training in stijl bij Bree

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een training. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Bree en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste trainingen in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

De perfecte training op maat dankzij de sterke communicatie

trainingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde trainingen. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een training. Als u nog vragen heeft over het organiseren van een training in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk event in de buurt van Bree! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...