Training Eindhoven

Mooi Training nabij Eindhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk training bij Eindhoven

Als u een training wilt plannen in de mooie omgeving van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in onder meer events zoals trainingen heeft Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw training een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Eindhoven, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw training op en top toen doen verlopen, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een training) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een training in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Eindhoven en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw training. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn elementen voor succesvolle trainingen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met trainingen in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een training in stijl bij Eindhoven

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een training. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Eindhoven en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste trainingen in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

De ideale training op maat dankzij de duidelijke communicatie

trainingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde trainingen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een training. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een training in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event in de buurt van Eindhoven! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...