Training Genk

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch training bij Genk

Als u een training wilt geven in de mooie omgeving van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als trainingen verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw training een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie locatie omgeven door een oase van groen bij Genk, een supergemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw training vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een training) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een training in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Genk en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, geven u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw training. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle trainingen. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met trainingen in de buurt van Genk en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een training in stijl bij Genk

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een training. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Genk en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de beste spijzen en dranken voor de beste trainingen in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

Het volmaakste training op maat dankzij de goede communicatie

trainingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde trainingen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een training. Wanneer u nog vragen heeft over het organiseren van een training in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event in de buurt van Genk! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...