Training Hasselt

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk training bij Hasselt

Als u een training wilt houden in de mooie omgeving van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in evenementen als trainingen biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw training een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Hasselt, een superenthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw training vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een training) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een training in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Hasselt en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, bieden u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw training. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn aspecten voor succesvolle trainingen. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met trainingen in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een training in stijl bij Hasselt

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een training. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Hasselt en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste trainingen in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

Het volmaakste training op maat dankzij de sterke communicatie

trainingen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde trainingen. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto gemakkelijk te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een training. Wanneer u nog vragen heeft over het organiseren van een training in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event in de buurt van Hasselt! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...