Training Houthalen-Helchteren

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch training bij Houthalen-Helchteren

Als u een training wilt organiseren in de mooie omgeving van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op events zoals trainingen heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw training een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Houthalen-Helchteren, een superenthousiast team dat alles doet om uw training vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een training) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een training in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Houthalen-Helchteren en omstreken, met aanpalend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw training. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn aspecten voor succesvolle trainingen. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met trainingen in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een training in stijl bij Houthalen-Helchteren

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het tot stand brengen van een training. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste trainingen in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

Het beste training op maat dankzij de sterke communicatie

trainingen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde trainingen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een training. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een training in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk evenement in de buurt van Houthalen-Helchteren! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...