Training Kinrooi

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch training bij Kinrooi

Als u een training wilt plannen in de mooie omgeving van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in evenementen als trainingen biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw training een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende locatie omgeven door groen en natuur bij Kinrooi, een supergemotiveerd team dat alles doet om uw training op en top toen doen verlopen, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een training) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een training in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Kinrooi en omstreken, met een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw training. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle trainingen. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met trainingen in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons gezellige hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een training in stijl bij Kinrooi

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een training. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Kinrooi en omstreken hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste trainingen in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

De ideale training op maat dankzij de bedreven communicatie

trainingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige trainingen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto eenvoudig te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een training. Als u nog vragen heeft over het organiseren van een training in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event bij Kinrooi! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...