Training Limburg

Fantastisch Training bij Limburg

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk training bij Limburg

Als u een training wilt geven in de mooie omgeving van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Met een expertise in evenementen zoals trainingen biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw training een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Limburg, een superenthousiast team dat alles uitvoert om uw training tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een training) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een training in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Limburg en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op het omliggende groen, verlenen u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw training. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn ingrediënten voor succesvolle trainingen. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met trainingen in de buurt van Limburg en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een training in stijl bij Limburg

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een training. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Limburg en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de beste drankjes en hapjes voor de beste trainingen in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

De perfecte training op maat dankzij de bedreven communicatie

trainingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde trainingen. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto eenvoudig te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een training. Als u nog extra vragen heeft over het organiseren van een training in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement in de buurt van Limburg! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...