Training Lommel

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk training bij Lommel

Als u een training wilt houden in de omgeving van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als trainingen verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw training een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale ligging omgeven door groen en natuur bij Lommel, een superenthousiast team dat alles uitvoert om uw training tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een training) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een training in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Lommel en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw training. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn aspecten voor succesvolle trainingen. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met trainingen in de buurt van Lommel en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een training in stijl bij Lommel

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een training. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Lommel en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste trainingen in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

Het beste training op maat dankzij de goede communicatie

trainingen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige trainingen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een training. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een training in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event in de buurt van Lommel! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...