Training Maaseik

Uniek Training bij Maaseik

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch training bij Maaseik

Als u een training wilt organiseren in de buurt van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Met een expertise in evenementen zoals trainingen heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw training een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende locatie omgeven door een oase van groen bij Maaseik, een gemotiveerd team dat alles doet om uw training op en top toen doen verlopen, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een training) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een training in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Maaseik en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op het omliggende groen, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw training. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn onderdelen voor succesvolle trainingen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met trainingen in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande gastronomie voor een training in stijl bij Maaseik

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het tot stand brengen van een training. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Maaseik en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste trainingen in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

Het volmaakste training op maat dankzij de bedreven communicatie

trainingen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde trainingen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen snel bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een training. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een training in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event in de buurt van Maaseik! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...