Training Maasmechelen

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk training bij Maasmechelen

Als u een training wilt houden in de omgeving van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in onder meer events zoals trainingen heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw training een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie locatie omgeven door groen en natuur bij Maasmechelen, een supergemotiveerd team dat alles doet om uw training tot in de puntjes uit te werken, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een training) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een training in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Maasmechelen en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw training. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn elementen voor succesvolle trainingen. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met trainingen in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons fraaie hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een training in stijl bij Maasmechelen

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een training. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Maasmechelen en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste trainingen in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

Het volmaakste training op maat dankzij de duidelijke communicatie

trainingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige trainingen. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen gemakkelijk bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een training. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een training in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement in de buurt van Maasmechelen! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...