Training Neerpelt

Mooi Training nabij Neerpelt

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch training bij Neerpelt

Als u een training wilt plannen in de mooie omgeving van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals trainingen biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw training een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie locatie omgeven door een oase van groen bij Neerpelt, een superenthousiast team dat alles doet om uw training tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een training) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een training in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Neerpelt en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitkijk op het omliggende groen, verlenen u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw training. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle trainingen. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met trainingen in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een training in stijl bij Neerpelt

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het welslagen van een training. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Bekend in Neerpelt en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Kortom, de beste hapjes en drankjes voor de beste trainingen in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

Het volmaakste training op maat dankzij de duidelijke communicatie

trainingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde trainingen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een training. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een training in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk evenement bij Neerpelt! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...