Training Opglabbeek

Mooi Training nabij Opglabbeek

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch training bij Opglabbeek

Als u een training wilt organiseren in de buurt van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als trainingen verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw training een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Opglabbeek, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw training vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een training) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een training in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Opglabbeek en omstreken, met een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, verlenen u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw training. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn aspecten voor succesvolle trainingen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met trainingen in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een training in stijl bij Opglabbeek

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het tot stand brengen van een training. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Opglabbeek en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste trainingen in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

Het beste training op maat dankzij de goede communicatie

trainingen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde trainingen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen gemakkelijk te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een training. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een training in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event bij Opglabbeek! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...