Training Peer

Uniek Training nabij Peer

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch training bij Peer

Als u een training wilt houden in de mooie omgeving van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als trainingen verleent Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw training een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Peer, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw training vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een training) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een training in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Peer en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw training. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle trainingen. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met trainingen in de buurt van Peer en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een training in stijl bij Peer

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een training. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Peer en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste trainingen in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

De perfecte training op maat dankzij de goede communicatie

trainingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige trainingen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen zeer vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een training. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een training in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event in de buurt van Peer! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...