Training Roermond

Uniek Training bij Roermond

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk training bij Roermond

Als u een training wilt plannen in de mooie omgeving van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals trainingen verleent Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw training een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende locatie omgeven door een oase van groen bij Roermond, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw training vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een training) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een training in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Roermond en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw training. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn elementen voor succesvolle trainingen. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met trainingen in de buurt van Roermond en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een training in stijl bij Roermond

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het realiseren van een training. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Bekend in Roermond en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste trainingen in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

De ideale training op maat dankzij de sterke communicatie

trainingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische trainingen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen gemakkelijk te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een training. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een training in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk evenement bij Roermond! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...