Training Valkenswaard

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk training bij Valkenswaard

Als u een training wilt plannen in de buurt van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Met een expertise in evenementen zoals trainingen presenteert Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw training een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie plek omgeven door groen en natuur bij Valkenswaard, een enthousiast team dat alles doet om uw training op en top toen doen verlopen, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een training) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een training in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Valkenswaard en omstreken, met een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw training. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle trainingen. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met trainingen in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een training in stijl bij Valkenswaard

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een training. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Valkenswaard en omstreken hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste trainingen in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

Het beste training op maat dankzij de sterke communicatie

trainingen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde trainingen. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen vlot te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een training. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een training in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk evenement bij Valkenswaard! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...