Training Weert

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk training bij Weert

Als u een training wilt organiseren in de omgeving van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Met een expertise in evenementen zoals trainingen heeft Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw training een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende ligging omgeven door groen en natuur bij Weert, een superenthousiast team dat alles doet om uw training tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een training) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een training in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Weert en omstreken, met een groot terras met zicht op de omliggende natuur, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw training. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn onderdelen voor succesvolle trainingen. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met trainingen in de buurt van Weert en een overnachting in ons gezellige hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een training in stijl bij Weert

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een training. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Weert en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste trainingen in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

Het volmaakte training op maat dankzij de bedreven communicatie

trainingen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige trainingen. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto eenvoudig te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een training. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een training in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement in de buurt van Weert! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...