Training Zonhoven

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk training bij Zonhoven

Als u een training wilt plannen in de buurt van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Met een expertise in evenementen zoals trainingen biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw training een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende locatie omsingeld door groen en natuur bij Zonhoven, een enthousiast team dat alles doet om uw training tot in de puntjes uit te werken, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een training) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een training in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Zonhoven en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitzicht op de omliggende natuur, geven u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw training. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn aspecten voor succesvolle trainingen. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met trainingen in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een training in stijl bij Zonhoven

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het welslagen van een training. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Zonhoven en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste trainingen in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

De ideale training op maat dankzij de goede communicatie

trainingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische trainingen. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een training. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een training in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event in de buurt van Zonhoven! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...