Vergadering Beringen

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk vergadering bij Beringen

Als u een vergadering wilt houden in de omgeving van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Toegespitst op evenementen zoals vergaderingen verleent Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw vergadering een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Beringen, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw vergadering tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een vergadering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een vergadering in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Beringen en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vergadering. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn aspecten voor succesvolle vergaderingen. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met vergaderingen in de buurt van Beringen en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een vergadering in stijl bij Beringen

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een vergadering. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Beringen en omstreken hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste vergaderingen in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

Het beste vergadering op maat dankzij de bedreven communicatie

vergaderingen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische vergaderingen. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen gemakkelijk te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een vergadering. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een vergadering in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk evenement bij Beringen! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...