Vergadering Bocholt

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk vergadering bij Bocholt

Als u een vergadering wilt houden in de omgeving van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals vergaderingen biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw vergadering een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Bocholt, een superenthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw vergadering op en top toen doen verlopen, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een vergadering) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een vergadering in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Bocholt en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vergadering. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn aspecten voor succesvolle vergaderingen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met vergaderingen in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een vergadering in stijl bij Bocholt

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een vergadering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Bekend in Bocholt en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de beste hapjes en drankjes voor de beste vergaderingen in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

Het volmaakte vergadering op maat dankzij de sterke communicatie

vergaderingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige vergaderingen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een vergadering. Als u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een vergadering in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk evenement bij Bocholt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...